Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Λίγο πριν το τέλος...μια νέα αρχή!

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα κι ο χρόνος πάει να αλλάξει. Για πολλά χρόνια, θεωρούσα το γεγονός αυτό μοναδικό και τεράστιο.

Όπως όλα, τα μεγαλειώδη στο κεφάλι μας, κάποια στιγμή γίνονται μικρά. Και εκείνα που είναι πιο σημαντικά είναι τα μικρά τα καθημερινά.



Έχει πλάκα πως κάθε φορά μας φταίει ο χρόνος για όλα τα δεινά. Και όχι εμείς, ούτε οι επιλογές μας. Αλλά απλά και μόνο ο άυλος χρόνος που περνά.

Για το 2011 λοιπόν εύχομαι να φτάσουμε στο τέλος του με ένα συναίσθημα. Πως τον αρπάξαμε, τον πιάσαμε από τα μαλλιά και εκμεταλευτήκαμε κάθε μία στιγμή του. Για να είμαστε ευτυχισμένοι...ή μαλλον στο κυνήγι της ευτυχίας! Γιατί η ευτυχία δεν είναι ποτέ στάσιμη...τρέχει μέρα νύχτα, πάνω κάτω, έτσι που αν δεν είσαι σε φόρμα να την ακολουθήσεις σίγουρα θα την χάσεις.

Πάνω από όλα είναι καιρός να γίνουμε ειλικρινείς. Με τον εαυτό μας...με τους άλλους. Να πιστέψουμε στον άνθρωπο, να αφήσουμε αυτό που νιώθουμε να ανθίσει.

Και κυρίως να δίνουμε και λίγο χώρο στους ανθρώπους γύρω μας....να μας πλησιάσουν. Κι όταν το κάνουν! Να έχουμε την δύναμη να το αντέξουμε ή να το ξεκαθαρίσουμε! Η ζωή είναι απλή, εμείς την κάνουμε σύνθετη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλε ό, τι σκέφτεσαι...

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *