Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μερικά εκατομμύρια "τραγικές" ατομικότητες



Πόσες φορές ράγισε η καρδιά σου από έρωτα; Πόσα πρόσωπα στη ζωή σου μπορούν να ανεβάσουν του παλμούς της καρδιάς σε θανάσιμα επίπεδα! Είμαι κάτι λίγο από 30 (ετών ντε), αλλά γνωρίζω βαθειά μέσα μου πως είναι λίγα. Αυτή η ρημάδα η καρδιά μπορεί να πάθει ταραχή λίγες φορές - προς στιγμήν είμαι πεπεισμένος πως το παθαίνει μόνο μία, αλλά ελπίζω να κάνω λάθος - και να μπορέσει να κάνει τον εγωισμό ποταπό μικρό σκουπιδάκι.





Αν η καρδιά αναταραχθεί τότε δεν ζεις για εσένα. Είσαι μια ζωή, μια ψυχή, μια καρδιά που δουλεύει για λογαριασμό άλλου. Δεν σε νοιάζει τίποτα παραπάνω, από την εξυπηρέτηση ενός σκοπού. Να κάνεις το αντικείμενο του έρωτα, της αγάπης και του πόθου να είναι ευτυχισμένο. Και εκεί που έχεις πάρει τη φόρα σου, όλα κόβονται μαχαίρι. Μαθαίνεις αργά, αλλά σταθερά να ζεις χωρίς καρδιά. Χωρίς όνειρα... παρά μόνο για το παρελθόν! Με μια ελπίδα νεκρή, ότι μπορεί ένα μαγικό ραβδί να γυρίσει το χρόνο πίσω. Να σου δώσει αυτό για το οποίο - πιστεύεις - ότι γεννήθηκες!

Θα ήταν άδικο να μιλήσεις για αδικία... αλλά δεν θα ήταν δίκαιο να πεις πως όλα εξελίχθηκαν όπως θα σου άρμοζε! Η αγάπη είναι αιμοδιψής... ζητά πολύ αίμα! Και όταν καταλαβαίνεις πως έδινες μόνο εσύ, και κανείς άλλος, τότε η ζαλάδα από την έλλειψη αιμοσφαιρίων γίνεται ανυπόφορη. Πώς να τα ζητήσεις πίσω, όταν ο παραλήπτης έβγαλε το σωληνάκι και χύθηκαν στο κενό; Τι να κάνεις για να αποκτήσεις τη χαμένη σου νεότητα και δύναμη, όταν αποφάσισες να τα δώσεις όλα για μια αγάπη με ένα πόλο;

Όσα τσιτάτα και να γράψω, λυπηθείτε με! Το κενό μέσα μου δεν γεμίζει! Σ'αγαπώ ακόμη και αυτό είναι φριχτό! Εσύ δεν το αξίζεις και εγώ δεν μπορώ να το υπομένω. Αγάπη σε κενό αέρος είναι νεκρή αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλε ό, τι σκέφτεσαι...

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *